Categorieën
Uw winkelwagen

Trouwkaars scratch Hart

Trouwkaars scratch Hart
Trouwkaars scratch Hart
Trouwkaars scratch Hart
Trouwkaars scratch Hart
Trouwkaars scratch Hart

Productinformatie:

Trouwkaars "Scratch Hart" - Jullie Liefde in Stijl

Jullie liefdesverhaal is uniek, en jullie trouwdag moet dat ook zijn. De "Scratch Hart" trouwkaars is de perfecte manier om jullie toewijding te vieren met een persoonlijk tintje. Met zijn elegante ontwerp en de mogelijkheid om jullie namen en trouwdatum af te drukken, wordt deze kaars een blijvende herinnering aan jullie liefde.

Waarom Kiezen voor de "Scratch Hart" Trouwkaars?

  1. Aanpasbaar met naam en trouwdatum: Laat jullie namen en trouwdatum op deze kaars graveren, waardoor het een uniek aandenken wordt aan jullie speciale dag.
  2. Hartvormig Ontwerp: Het hartvormige ontwerp van de kaars symboliseert jullie liefde en verbondenheid. Het is een prachtige toevoeging aan jullie trouwceremonie.
  3. Decoratief Element: Niet alleen tijdens de ceremonie, maar ook als decoratie in jullie huis is de "Scratch Hart" trouwkaars een blikvanger en een tastbare herinnering aan jullie liefde.

Laat Jullie Liefde Schijnen

Breng een persoonlijke en emotionele touch aan jullie trouwdag met de "Scratch Hart" trouwkaars. Deze kaars weerspiegelt de liefde en verbondenheid die jullie delen en zal een prachtig aandenken zijn aan jullie liefdesverhaal.

Bestel vandaag nog en maak van jullie trouwdag een onvergetelijke gebeurtenis met de "Scratch Hart" trouwkaars. Het is niet alleen een kaars, maar een symbool van de belofte die jullie aan elkaar doen op deze bijzondere dag.


  • Afmetingen: Ø100x200mm
  • Kleur: wit of ivoor
  • Branduren: 120
24,50
Excl. BTW: 20,25
  • Voorraad: 1

Beschikbare opties:

Gratis verzending vanaf 65,- NL/BE
Levering 2-4 werkdagen
Veilig bestellen
Lid van WebwinkelKeur
Tags: harten, huwelijk, hart