Categorieën
Uw winkelwagen

Trouwkaars ampersand

Trouwkaars ampersand
Trouwkaars ampersand
Trouwkaars ampersand
Trouwkaars ampersand
Trouwkaars ampersand

Productinformatie:

Trouwkaars "Ampersand" - Een Symbool van Liefde en Eenheid

Onze prachtige Trouwkaars "Ampersand" is een elegante en symbolische toevoeging aan elke huwelijksceremonie. Het "&"-symbool (ampersand) vertegenwoordigt de eenheid en samensmelting van twee individuen in liefde en partnerschap. Deze kaars biedt een betekenisvolle manier om deze bijzondere dag te vieren en te herdenken.


  • Afmetingen: Ø100x200mm of Ø100x300mm
  • Kleur: wit of ivoor
  • Opdruk: Zilverkleurig of goudkleurig
  • Branduren: 120


Kenmerken en Details:

  1. Symbolisch "&"-Ontwerp: Het hart van deze trouwkaars wordt gevormd door het klassieke "&"-symbool, dat de verbondenheid tussen twee mensen symboliseert. Het is omringd door een prachtig ontworpen decoratief patroon dat de liefde en harmonie van het huwelijk benadrukt.
  2. Personaliseerbaar: Voeg een persoonlijk tintje toe aan je trouwkaars door jullie namen en trouwdatum toe te voegen, wat dit een blijvende herinnering aan jullie speciale dag maakt.
  3. Afmetingen: De Trouwkaars "Ampersand" heeft een ideale afmeting van [100x200mm of 100x300mm] en is een opvallend en decoratief element tijdens de ceremonie.
  4. Geschikt als Cadeau: Deze trouwkaars is niet alleen perfect voor je eigen ceremonie, maar ook een prachtig geschenk voor vrienden en familieleden die gaan trouwen.

De Trouwkaars "Ampersand" is meer dan alleen een decoratief element; het is een betekenisvolle herinnering aan de liefde en eenheid die op deze speciale dag worden gevierd. Voeg dit prachtige symbool van jullie verbondenheid toe aan je huwelijksceremonie en koester het voor altijd. Bestel nu bij DeOnlineKaarsenwinkel.nl om deze betekenisvolle trouwkaars te verkrijgen.

24,50
Excl. BTW: 20,25
  • Voorraad: 1

Beschikbare opties:

Gratis verzending vanaf 50,- NL/BE
Levering 2-4 werkdagen
Veilig bestellen
Lid van WebwinkelKeur